topsport revalidatie rotterdam zoetermeer fisica fysiotherapie

Topsport revalidatie

Física Fysiotherapie heeft bijzondere aandacht voor sporters en topsporters. Sporters en topsporters eisen het maximale van hun lichaam en lopen extra risico bij de uitoefening van hun sport op blessures. Física Fysiotherapie heeft bijzondere expertise in het begeleiden en revalideren van sporters en topsporters.

Binnen de topsport wordt altijd gezocht naar vernieuwing en verbetering om de prestatie te optimaliseren. Op alle vlakken zoals materiaal, trainingsmethoden, fysiotherapie, overige gezondheidszorg en tactiek vindt constant vernieuwing plaats. Om deze vernieuwing en innovatie te bereiken voor de reguliere zorg, heeft Física Fysiotherapie het Física Topsport Programma (FTP) ontwikkeld tot een basisprogramma dat voor iedereen toegankelijk is. Door uit te gaan van actief herstel en het vermogen van “zelf-herstel”, gecombineerd met de meest moderne trainings- en behandelprincipes, is de kwaliteit van het FTP-programma nu voor iedereen toegankelijk.

Física Fysiotherapie biedt de mogelijkheid om met een hoge kwaliteit snel terug te keren als topsporter, maar biedt ook doorgroeimogelijkheden. Física Fysiotherapie stopt niet met revalideren of begeleiden om weer terug te komen bij het basisniveau, maar wil direct een hoger niveau behalen om optimaal terug te komen binnen de sport.

Al onze locaties zijn ingericht om sporters maximaal te begeleiden. Física Fysiotherapie heeft de mogelijkheden voor:

Física Fysiotherapie biedt zeer persoonlijke training volledig afgestemd op jouw trainingsniveau. Er wordt samen met jou toegewerkt naar het hoogste niveau.

topsport revalidatie fisica rotterdam zoetermeer

Topsport revalidatie bij: