Fysiotherapie Alphen aan den Rijn

Neem simpel en snel contact met ons op via het contactformulier. Dan bellen wij van Física Fysiotherapie Alphen aan den Rijn jou zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

In de vestiging Alphen aan den Rijn hebben wij de beschikking over veel verschillende disciplines. Fysiotherapeuten, Oefentherapeuten en Ergotherapeuten werken samen met Haptonomen, trainers en diëtisten. Er is altijd iemand die jou kan helpen met jouw klacht. 
 
Maak een afspraak en ervaar gezelligheid en een plek waar je je vanaf moment één thuis voelt.
Wat een fijne plek! Naast de goeie hulp, ook een top locatie met een leuk team
Gemma PostGemma Post
10:06 04 Apr 22
Fijne fysio en enorm leuk team! Erg tevreden
Cees ToetCees Toet
08:03 01 Apr 22
Mooie open ruimte met een kunidig team aan fysio's! Aanrader
Laila QLaila Q
13:18 31 Mar 22
Hele fijne fysiotherapie! Hele mooie locatie en onwijs fijne mensen die er werken
Mitch SchaefersMitch Schaefers
13:08 31 Mar 22
Onwijs trots op deze tot in de puntjes gestylede locatie!💜
js_loader

Física Fysiotherapie Alphen aan den Rijn

Fysiotherapie is een dynamisch vak waar jaarlijks veel in veranderd. Het is daarom als klant lastig in te schatten bij welke therapeut je nou het beste een afspraak kunt maken. Je kunt als therapeut onmogelijk alles weten en daarom geloven wij in verschillende therapeuten met elk hun eigen specialisatie. Zo kan elke behandelaar zich steeds verder verdiepen in zijn of haar vakgebied en het beste resultaat voor jou bewerkstelligen. 

Wij geloven er daarnaast in dat een organische samenwerking tussen onze specialisten ook veel oplevert. En dat zien we ook terug bij onze cliënten. We durven hiermee buiten onze eigen eilandje te kijken en overleggen met elkaar wat het beste behandeltraject is voor jou als cliënt. Het kan dus zijn dat een van de therapeuten vooral helpt bij de pijnbestrijding en de andere je begeleid de oorzaken van de lichamelijke klachten te verhelpen.

Fysiotherapie Alphen aan den Rijn is er ook voor andere soorten klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijn in de knie, schouderpijn, klachten aan de enkels of heupen. De fysiotherapeut kan ook zeer behulpzaam zijn bij klachten zoals MS, parkinson of artrose.

Onze Fysiotherapeuten in Alphen aan den Rijn

yoran marck fisica

Yoran Marck

Fysiotherapeut
Mitch Schaefers fisica fysiotherapie

Mitch Schaefers

Fysiotherapeut | Founder
Física moet een plek zijn waar jij je op je gemakt voelt, een thuis. Waar jij samen met onze gespecialiseerde therapeuten kunt werken aan de oplossing op de lange termijn. En als je er dan toch bent, kan het maar net zo goed gezellig zijn. Wij houden wel van een beetje humor in het leven!
fysiotherapeut Danielle Huguenin

Danielle Huguenin

Fysiotherapeut
De fysiotherapeut en patiënt werken samen aan herstel. Door middel van een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, hard werken en lachen brengen wij het plezier terug in klachtenvrij bewegen.

CONTACT & ADRESGEGEVENS FISICA FYSIOTHERAPIE ALPHEN AAN DEN RIJN​

De contact- en adresgegevens voor Fisica fysiotherapie Alphen aan den Rijn. Heb je vragen neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je graag.

Open chat