Fysiotherapie Rotterdam

Neem simpel en snel contact met ons op via het contactformulier. Dan belt een van de Física fysiotherapie Rotterdam fysiotherapeuten jou zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

Onze tweede vestiging vind je in Rotterdam. Een dynamische, bruisende stad. 
 
In de vestiging Rotterdam hebben wij de beschikking over veel verschillende disciplines. Fysiotherapeuten, Oefentherapeuten en Ergotherapeuten werken samen met Haptonomen, trainers en diëtisten. Er is altijd iemand die jou kan helpen met jouw klacht. 
 
Maak een afspraak en ervaar gezelligheid en een plek waar je je vanaf moment één thuis voelt.

Adres & contactgegevens Zoetermeer

Dit formulier vraagt jou om jouw naam en email adres zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

Fisica FYSIOTHERAPIE ROTTERDAM

Fysiotherapie Rotterdam bij Física Fysiotherapie. Fysiotherapie is een dynamisch vak waar jaarlijks veel in veranderd. Het is daarom als klant lastig in te schatten bij welke therapeut je nou het beste een afspraak kunt maken. Je kunt als therapeut onmogelijk alles weten en daarom geloven wij in verschillende therapeuten met specialisaties.

HOE WERKT FYSIOTHERAPIE ROTTERDAM?

Rug- en nekklachten komen onwijs vaak voor. Wij merken echter dat er in de praktijk vaak niet goed gekeken wordt naar de bron van de klachten. Pijnbestrijding werkt vaak op de korte termijn, maar de klachten zullen altijd terugkeren. Onze specialist op het gebied van rugklachten en nekklachten maakt samen met jou een plan waar jij je prettig bij voelt. Zo werk je aan herstel voor de lange termijn.

Fysiotherapie Zoetermeer Rugklachten
Specialist op het gebied van aanhoudende rugklachten.

Fysiotherapie Zoetermeer is er ook voor andere soorten klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijn in de knie, schouderpijn, klachten aan de enkels of heupen. De fysiotherapeut kan ook zeer behulpzaam zijn bij klachten zoals MS, parkinson of artrose.

Fysiotherapie Zoetermeer schouderklachten
Fysiotherapie bij schouderklachten.

Wij hebben zelfs een specialist op het gebied van revalidatie bij mensen met een CVA of een amputatie.

WAT IS CVA EN HOE BEHANDELT FÍSICA FYSIO ROTTERDAM

Een beroerte, ook wel CVA, stroke of attaque genoemd heeft altijd te maken met een incident in hersenbloedvaten en geeft acuut problemen met de doorbloeding van de hersenen. CVA, staat voor Cerebro Vasculair Accident. Vrij vertaald: ongeluk in de hersenbloedvaten. Hoewel een beroerte drie verschillende oorzaken kent , geven ze wel gelijksoortige uitvalsverschijnselen. Denk aan verlamde arm, scheve mond, moeilijk praten.

Mochten wij er niet uitkomen maken wij gebruik van ons netwerk van specialisten. Het Multidisciplinair Netwerk Zoetermeer zorgt voor een sterk team van kennis en therapie. Tevens zijn er korte lijntjes waardoor de wachttijden heel kort zijn.

Voor meer informatie over dit netwerk kun je op deze link klikken.

Wil jij weten of de specialisten van Física Fysiotherapie Rotterdam iets voor jouw klachten kunnen betekenen? Dat kun je het beste even met ons contact opnemen via het contactformulier.

Fysio op maat

– Team Física –

FÍSICA FYSIOTHERAPIE ROTTERDAM CROOSWIJK

Wij van Física Fysiotherapie Rotterdam vinden het belangrijk dat jij kan leven zoals jij het wilt. Als jouw lichaam pijn doet en bewegen pijn doet, bedreigt dat al snel jouw dagelijks functioneren en dat is een probleem. Wij zorgen ervoor dat we eerst het probleem begrijpen en gebruiken onze kennis om jouw lichamelijke klachten te verhelpen en te verminderen. Ook vertellen we wat jij zelf aan jouw klachten kunt doen.
Wij werken samen met jou in onze praktijk in rust en vertrouwen aan het herstelproces.

Je kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing van een arts.

AANDACHT VOOR UW KLACHTEN FÍSICA FYSIOTHERAPIE ROTTERDAM

Onze fysiotherapeuten hebben al veel bewoners uit zowel Rotterdam, Schiedam, Barendrecht en omstreken met succes behandeld. Naast gecertificeerde fysiotherapie Rotterdam hebben we ook de specialismen: manuele therapie, oedeemtherapie en psychosomatische fysiotherapie Zoetermeer. Onze veel bezochte praktijk beschikt over behandelruimtes en een oefenzaal.

Fysiotherapie Rotterdam is dicht bij huis.

Física Fysio Rotterdam heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.

Física Fysio Rotterdam past veel technieken van de Topsport toe met zeer goede resultaten. Binnen de topsport is een snelle, adequate werkwijze een must. Onze op maat gesneden en adequate behandeling is volledig op snelheid, kwaliteit en eindresultaat gericht. De ervaringen die wij hiermee opdoen voegen wij toe aan onze methodiek die wij beschikbaar stellen voor al onze cliënten. Wij zijn toegankelijk voor iedereen met (sport)medische vragen én alle (sport)medische vragen worden optimaal beantwoord doordat we verschillende specialismen in huis hebben en daarnaast met samenwerkende organisaties samen werken.

Alle therapeuten zijn registertherapeuten, “een kwaliteitskeurmerk” voor fysiotherapeuten. Je kunt worden behandeld door de therapeut van jouw keuze en indien nodig is het ook mogelijk dat de behandeling plaatsvindt op jouw woonadres dit gebeurd vrijwel standaard na een operatie.

Onze aanpak bestaat uit een intake, lichamelijk onderzoek, uitleg en therapeutische handelingen vaak ondersteund door lichamelijke training van het houdings- en bewegingsapparaat, gezondheidsvoorlichting en preventieve maatregelen.

Física Fysiotherapie Rotterdam heeft een vestiging met oefenruimtes waarin wij op maat gemaakte beweegprogramma’s aanbieden om de gevolgen van chronische aandoeningen zo beperkt mogelijk te houden.

Tevens is Física Fysiotherapie gericht op samenwerking met gespecialiseerde collega’s, artsen en ziekenhuizen in Zoetermeer en omgeving.

Open chat