Fysiotherapie Rotterdam

Física Fysiotherapie Rotterdam helpt je van je bewegingsklachten af te komen door het probleem bij de bron aan te pakken en een persoonlijk bewegingsplan op te stellen.

Onze tweede fysiotherapiepraktijk vind je in Rotterdam. Een dynamische, bruisende stad, waar we weten wat hard werken is. En waar werkgerelateerde- en sportblessures het liefste snel en langdurig verholpen worden.

In de vestiging Rotterdam hebben wij de beschikking over veel verschillende disciplines. Fysiotherapeuten, Oefentherapeuten en Ergotherapeuten werken samen met Haptonomen, trainers en diëtisten. Er is altijd iemand die jou kan helpen met jouw klacht.

Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar gezelligheid en een plek waar je je thuis voelt. Daarna zal een van onze fysiotherapeuten jou zo spoedig mogelijk terug bellen om de afspraak te bevestigen.

Lees verder of spring direct naar deze inhoud

Inleiding
Werkwijze
Specialiteiten
Visie

Maak een afspraak

Dit formulier vraagt jou om jouw naam en email adres zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.

WERKWIJZE FYSIOTHERAPIE ROTTERDAM

Fysiotherapie is een dynamisch vak waar jaarlijks veel in veranderd. Het is daarom als klant lastig in te schatten bij welke therapeut je nou het beste een afspraak kunt maken. Je kunt als therapeut onmogelijk alles weten en daarom geloven wij in verschillende therapeuten met elk hun eigen specialisatie. Zo kan elke behandelaar zich steeds verder verdiepen in zijn of haar vakgebied en het beste resultaat voor jou bewerkstelligen.

Wij geloven er daarnaast in dat een organische samenwerking tussen onze specialisten ook veel oplevert. En dat zien we ook terug bij onze cliënten. We durven hiermee buiten onze eigen eilandje te kijken en overleggen met elkaar wat het beste behandeltraject is voor jou als cliënt. Het kan dus zijn dat een van de therapeuten vooral helpt bij de pijnbestrijding en de andere je begeleid de oorzaken van de lichamelijke klachten te verhelpen.

Onze aanpak bestaat uit een intake, lichamelijk onderzoek, uitleg en therapeutische handelingen vaak ondersteund door lichamelijke training van het houdings- en bewegingsapparaat, gezondheidsvoorlichting en preventieve maatregelen.

Física Fysiotherapie Rotterdam heeft een vestiging met oefenruimtes waarin wij op maat gemaakte beweegprogramma’s aanbieden om de gevolgen van chronische aandoeningen zo beperkt mogelijk te houden.

ONZE SPECIALITEITEN

De ervaren therapeuten van Física Rotterdam zijn gespecialiseerd in:

Rug- en nekklachten als gevolg van een verkeerde werkhouding

Fysiotherapie Rotterdam - rugklachten
Rug- en nekklachten komen onwijs vaak voor. Wij merken echter dat er in de praktijk vaak niet goed gekeken wordt naar de bron van de klachten. Pijnbestrijding werkt vaak op de korte termijn, maar de klachten zullen altijd terugkeren. Onze specialist op het gebied van rugklachten en nekklachten maakt samen met jou een plan waar jij je prettig bij voelt. Zo werk je aan herstel voor de lange termijn.

Fysiotherapie Rotterdam is er ook voor andere soorten klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijn in de knie, schouderpijn, klachten aan de enkels of heupen. De fysiotherapeut kan ook zeer behulpzaam zijn bij klachten zoals MS, parkinson of artrose.

Wij hebben zelfs een specialist op het gebied van revalidatie bij mensen met een CVA of een amputatie.

Wil jij weten of de specialisten van Física Fysiotherapie Rotterdam iets voor jouw klachten kunnen betekenen? Dat kun je het beste even met ons contact opnemen via het contactformulier.

Fysio op maat

– Team Física –

VISIE VAN FÍSICA FYSIOTHERAPIE ROTTERDAM CROOSWIJK

Wij van Física Fysiotherapie Rotterdam vinden het belangrijk dat jij kan leven zoals jij het wilt. Als jouw lichaam pijn doet en bewegen pijn doet, bedreigt dat al snel jouw dagelijks functioneren en dat is een probleem. Wij zorgen ervoor dat we eerst het probleem begrijpen en gebruiken onze kennis om jouw lichamelijke klachten te verhelpen en te verminderen. Ook vertellen we wat jij zelf aan jouw klachten kunt doen. Wij werken samen met jou in onze praktijk in rust en vertrouwen aan het herstelproces. Je kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing van een arts.

 

AANDACHT VOOR JOUW KLACHTEN

Onze fysiotherapeuten hebben al veel bewoners uit zowel Rotterdam, Schiedam, Barendrecht en omstreken met succes behandeld. Naast gecertificeerde fysiotherapie Rotterdam hebben we ook de specialismen: manuele therapie, oedeemtherapie en psychosomatische fysiotherapie. Onze veel bezochte praktijk beschikt over behandelruimtes en een oefenzaal.

Fysiotherapie Rotterdam is dicht bij huis.

TECHNIEKEN UIT DE TOPSPORT

Física Fysio Rotterdam past veel technieken van de Topsport toe met zeer goede resultaten. Binnen de topsport is een snelle, adequate werkwijze een must. Onze op maat gesneden en adequate behandeling is volledig op snelheid, kwaliteit en eindresultaat gericht. De ervaringen die wij hiermee opdoen voegen wij toe aan onze methodiek die wij beschikbaar stellen voor al onze cliënten. Wij zijn toegankelijk voor iedereen met (sport)medische vragen én alle (sport)medische vragen worden optimaal beantwoord doordat we verschillende specialismen in huis hebben en daarnaast met samenwerkende organisaties samen werken.

REGISTERTHERAPEUTEN

Alle therapeuten zijn registertherapeuten, “een kwaliteitskeurmerk” voor fysiotherapeuten. Je kunt worden behandeld door de therapeut van jouw keuze en indien nodig is het ook mogelijk dat de behandeling plaatsvindt op jouw woonadres dit gebeurd vrijwel standaard na een operatie.

Física Fysio Rotterdam heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars

Tevens is Física Fysiotherapie Rotterdam gericht op samenwerking met gespecialiseerde collega’s, artsen en ziekenhuizen in Rotterdam en omgeving.

Onze Fysiotherapeuten in Rotterdam

Mitch Schaefers fisica fysiotherapie

Mitch Schaefers

Fysiotherapeut | Founder
Física moet een plek zijn waar jij je op je gemakt voelt, een thuis. Waar jij samen met onze gespecialiseerde therapeuten kunt werken aan de oplossing op de lange termijn. En als je er dan toch bent, kan het maar net zo goed gezellig zijn. Wij houden wel van een beetje humor in het leven!

Charlie Bausch

Fysiotherapeut | Clinic manager Rotterdam
De fysiotherapeut en patiënt werken samen aan herstel. Door middel van een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, hard werken en lachen brengen wij het plezier terug in klachtenvrij bewegen.

Annelotte Smit

Fysiotherapeut
Door het stimuleren van een positieve mindset omtrent de klacht behaal je naar mijn mening het beste resultaat. Ik geef mensen graag de tools om zelf weer baas te worden over hun eigen lichaam middels het aanleren van een betere houding en bewegingspatronen. Samen ga ik opzoek naar de mogelijkheden en maak ik mensen bewust van hun kwaliteiten!

Contact & adresgegevens Fisica Fysiotherapie Rotterdam

De contact- en adresgegevens voor Fisica fysiotherapie Rotterdam. Heb je vragen neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je graag.

 

 

Open chat