Therapeuten

Mitch Schaefers fisica fysiotherapie

Mitch Schaefers

Fysiotherapeut | Founder
Física moet een plek zijn waar jij je op je gemakt voelt, een thuis. Waar jij samen met onze gespecialiseerde therapeuten kunt werken aan de oplossing op de lange termijn. En als je er dan toch bent, kan het maar net zo goed gezellig zijn. Wij houden wel van een beetje humor in het leven!
yoran marck fisica

Yoran Marck

Fysiotherapeut
Física levert klinisch relevante zorg waarbij de cliënt voorop staat. Met een flinke dosis humor werken wij aan jouw herstel. Actieve oefentherapie staat voorop, een pijnvrij lichaam volgt dan vanzelf.
fisica fysio danielle

Daniëlle Huguenin

Fysiotherapeut
De fysiotherapeut en patiënt werken samen aan herstel. Door middel van een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, hard werken en lachen brengen wij het plezier terug in klachtenvrij bewegen.

Katinka Pauw

Ergotherapeut
Als jonge, ondernemende ergotherapeut ben ik altijd op zoek naar de nieuwste en meest innovatieve ontwikkelingen om deze samen met mensen uit te proberen. Als iemand zich hierdoor minder beperkt voelt in het dagelijks leven, geeft dit mij een enorm goed gevoel.

Annelotte Smit

Fysiotherapeut
Revalideren is topsport. Dit voor iedereen op een andere manier. Daarom is het belangrijk om per persoon individuele doelen te stellen en deze na te streven met daarbij de juiste begeleiding. Bij Física gaan wij samen met jou en een glimlach op weg naar jouw inner-topsporter.

Charlie Bausch

Fysiotherapeut | Clinic Manager Rotterdam | Regio Manager
Ik wil mensen graag een duurzame oplossing geven, iets waar ze mee vooruit kunnen. Geen oplossing voor de korte termijn maar een plan die jou weer grip op je klachten laat krijgen. Daar sta ik voor.
fysiotherapeut Erwin Smits te Zoetermeer

Erwin Smits

Fysiotherapeut | Clinic Manager Zoetermeer
Ik ben altijd bezig met het up to date houden van mijn kennis en het delen hiervan met mijn patiënten en collega's. Samen zorgen we voor een blijvend resultaat. Daarnaast hou ik mij bezig met het trainen van nieuwe Física team leden en de kennisdeling binnen het gehele bestaande Física team.
Hidde Toet shin splints

Hidde Toet

Fysiotherapeut | Manueel therapeut
Ik geloof in samen werken aan herstel. Met een gezonde dosis humor en de nieuwste kennis op het gebied van fysio- en manuele therapie help ik mijn cliënten beter en pijnvrij te bewegen.

Stefan Makkink

Fysiotherapeut | Haptonoom
Wat mij drijft als therapeut is het ontmoeten van de mens achter de klacht. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de medisch specialistische revalidatiezorg, vond ik een nieuwe uitdaging bij Física. In een enthousiast team waar kennis en humor samen komen, help ik jou graag op lichamelijk, mentaal en sociaal vlak om je functioneren te verbeteren zodat jij weer het leven kunt leiden zoals je dat wil.
bink bakker fisica

Bink Bakker

Guest Experience | Front Office | Fysio i.o.
Física is niet alleen mijn werkplek. Het is voor mij echt een plek waar ik mij thuis voel, lekker mezelf kan zijn en dat wil ik graag met jullie delen. Wij doen hier met zijn allen alles eraan om ervoor te zorgen dat jij weer op je gemak kan doen wat jij wilt doen.
preventieve fysiotherapie

JIJ?

WIj zoeken altijd naar toffe nieuwe collega's!
stuur je CV en motivatie naar info@fisicafysiotherapie.nl

Jeroen Bergmann

Fysiotherapeut
Bij Física ‘moet’ je niet even naar de fysio, maar is het leuk om naar de fysio te gaan. Bij Física zorgen wij voor een leuke, gezellige en open sfeer, waarbij humor erg belangrijk is. Hierdoor voelt het voor de werknemers niet echt als werk en voor jou als cliënt blijft het leuk om te komen. Samen met het team met verschillende specialisaties, zorgen wij ervoor dat jij optimaal kunt werken aan het doel wat je hebt gesteld.