Onze werkwijze

Onze aanpak van de therapie is speciaal ontwikkeld voor jou om het meeste uit je leven te halen

EEN SESSIE BIJ FÍSICA

Tijdens je eerste sessie bij Física testen wij je lichaam en kijken wij hoe je beweegt. Hierna maken wij in overleg met jou een plan die gericht is op therapie en een beweegprogramma.

EDUCATIE

Wij geloven in het delen van onze kennis zodat jij meer uit je Física sessies kunt halen. Het beter begrijpen van waarom iets pijn doet of niet goed functioneert is de belangrijkste eerste stap.

PROGRAMMERING

Evalueren en eventueel bijstellen van het plan is ongelofelijk belangrijk. Wij willen resultaat voor de lange termijn en blijven daarom gedurende jouw traject het plan bijstellen en verbeteren voor maximaal resultaat.

EEN TEAM MET EXPERTS

Ons team bestaat uit gespecialiseerde therapeuten met ieder zijn/haar eigen specialisme. Door als team samen onze Física methode te evalueren en te ontwikkelen kunnen wij jou helpen op elk vlak.

BEHANDELING SPECIAAL VOOR JOU

De behandeling die jij bij ons krijgt sluit aan bij jou als persoon. Wij kiezen de therapeut die het beste bij jou en jouw klacht past.

WAAROM FÍSICA?

Onze Física methode is ontwikkeld om met een frisse blik en een gepersonaliseerd plan te werken aan jouw persoonlijke doelen.

EEN SESSIE BIJ FÍSICA

Tijdens je eerste sessie bij Física testen wij je lichaam en kijken wij hoe je beweegt. Hierna maken wij in overleg met jou een plan die gericht is op therapie en een beweegprogramma.

JOUW BELEVING OP ONZE LOCATIES

Wij geloven dat het behalen van de beste resultaten in de details zitten. Hieronder vind je een aantal dingen die ons uniek maken ten opzichte van andere praktijken.

MEERDERE DISCIPLINES

Door ons team van gespecialiseerde therapeuten is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw behoefte. Of je nu een fysio, manueel, oefentherapeut, haptonoom, trainer of diëtist nodig hebt.

ONZE PRODUCTEN

Met onze eigen Física merk self-care producten kun je thuis verder werken aan je herstel. Vraag je therapeut naar onze producten.

WEES JEZELF

Door een plek te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn maak je ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Dus wees jezelf en geef aan wat je wel en niet prettig vind, dat doen wij namelijk ook.

HUMOR

Wij vinden lachen enorm belangrijk en proberen hier zo veel mogelijk ruimte voor te maken tijdens de sessies. Of het nu is met mensen die komen om aan hun lichaam te werken of met een andere collega, wij houden van gezelligheid.

WARM WELKOM

Service vinden wij heel normaal daarom krijg je bij binnenkomst altijd wat te drinken aangeboden als je nog even moet wachten op jouw afspraak.

ONZE GESPECIALISEERDE THERAPEUTEN BEGRIJPEN WAT JIJ NODIG HEBT

Wij hielpen al vele mensen van hun klachten af en werkten samen aan de best mogelijke beweegpatronen. Onze persoonlijke toewijding en aanpak draagt bij aan het behalen van jouw doelstelling.

Boek hier jouw behandeling/therapie sessie

Laat ons weten wat je nodig hebt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat wij jou op de best mogelijke manier kunnen helpen! Al is het maar voor een kleine check up.

Open chat