Onze werkwijze

Verbeter de manier waarop je beweegt en leef zonder pijn. Op deze manier kun je de dingen blijven doen waar je van houdt.

EEN SESSIE BIJ ELEVEN | F.K.a. Física

Wij verzorgen hands-on myofasciale behandelingen en corrigerende oefeningen. Onze aanpak wordt ondersteund door de wetenschap en verhelpt pijn, verbeterd de manier waarop je beweegt en voorkomt toekomstige blessures.

EDUCATIE

Wij geloven in het delen van onze kennis zodat jij meer uit je ELEVEN sessies kunt halen. Het beter begrijpen van waarom iets pijn doet of niet goed functioneert is de belangrijkste eerste stap.

PROGRAMMERING

Evalueren en eventueel bijstellen van het plan is ongelofelijk belangrijk. Wij willen resultaat voor de lange termijn en blijven daarom gedurende jouw traject het plan bijstellen en verbeteren voor maximaal resultaat.

EEN TEAM MET EXPERTS

Ons team bestaat uit gespecialiseerde therapeuten met ieder zijn/haar eigen specialisme. Door als team samen onze ELEVEN methode te evalueren en te ontwikkelen kunnen wij jou helpen op elk vlak.

BEHANDELING SPECIAAL VOOR JOU

De behandeling die jij bij ons krijgt sluit aan bij jou als persoon. Wij kiezen de therapeut die het beste bij jou en jouw klacht past.

WAAROM ZORGEN VOOR JE LIJF BELANGRIJK IS.

Net zoals het poetsen van je tanden en het onderhouden van je auto heeft je lijf ook zorg nodig. We gebruiken onze spieren en gewrichten elke dag, wat kan zorgen voor pijn of blessures bij onjuist gebruik. Regelmatig je lijf onderhouden zorgt ervoor dat jij je altijd op je best voelt.

hands on behandeling fisica fysiotherapie
Charlie fisica fysio fysiotherapie behandeling
bewegen medicijn fisica fysiotherapie

EEN SESSIE BIJ ELEVEN | F.K.a. Física

Tijdens je eerste sessie bij ELEVEN testen wij je lichaam en kijken wij hoe je beweegt. Hierna maken wij in overleg met jou een plan die gericht is op therapie en een beweegprogramma.

JOUW BELEVING OP ONZE LOCATIES

Wij geloven dat het behalen van de beste resultaten in de details zitten. Hieronder vind je een aantal dingen die ons uniek maken ten opzichte van andere praktijken.

MEERDERE DISCIPLINES

Door ons team van gespecialiseerde therapeuten is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw behoefte. Of je nu een fysio, manueel, oefentherapeut, haptonoom, trainer of diëtist nodig hebt.

ONZE PRODUCTEN

Met onze eigen ELEVEN merk self-care producten kun je thuis verder werken aan je herstel. Vraag je therapeut naar onze producten.

WEES JEZELF

Door een plek te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn maak je ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Dus wees jezelf en geef aan wat je wel en niet prettig vind, dat doen wij namelijk ook.

HUMOR

Wij vinden lachen enorm belangrijk en proberen hier zo veel mogelijk ruimte voor te maken tijdens de sessies. Of het nu is met mensen die komen om aan hun lichaam te werken of met een andere collega, wij houden van gezelligheid.

WARM WELKOM

Service vinden wij heel normaal daarom krijg je bij binnenkomst altijd wat te drinken aangeboden als je nog even moet wachten op jouw afspraak.

ONZE GESPECIALISEERDE THERAPEUTEN BEGRIJPEN WAT JIJ NODIG HEBT

Wij hielpen al vele mensen van hun klachten af en werkten samen aan de best mogelijke beweegpatronen. Onze persoonlijke toewijding en aanpak draagt bij aan het behalen van jouw doelstelling.

Boek hier jouw behandeling/therapie sessie

Laat ons weten wat je nodig hebt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat wij jou op de best mogelijke manier kunnen helpen! Al is het maar voor een kleine check up.

Van Física naar ELEVEN

Wij zijn druk bezig met de overgang van Física naar ELEVEN. Wij kunnen niet wachten om straks onze nieuwe website en locatie in de dorpsstraat van Zoetermeer te laten zien.

Per 30 oktober is dit het tijdelijke adres: 

Stephensonstraat 2, 2723 RN Zoetermeer

Heb je vragen, neem dan contact met ons op!

Team Fisica