Word onze partner

THERAPIE OP MAAT EN BEWEEG WORKSHOPS VOOR JOUW TEAM

ADVIES VAN DE EXPERTS

Ons team van therapeuten is niet zomaar gespecialiseerd in het verbeteren van jouw gezondheid, zij leven ervoor om meer uit het leven van andere mensen te halen.

WORKSHOPS OP MAAT

Of het nou gaat om een marathon die je met je bedrijf wilt doen of een betere zithouding voor het hele kantoor wilt, wij luisteren en creëren het perfecte plan voor jou en jouw team.

EEN TEAM MET EXPERTS

Breng je team samen met one-of-a-kind workshops gegeven door een van onze enthousiaste therapeuten. Dit is een ervaring die je team niet zal vergeten met waardevolle tips en een hoop humor.

WAT HEBBEN WIJ TE BIEDEN

COMMUNITY EVENTS

Ons team van experts zal een mobiliteit- en behandelprogramma speciaal voor jouw community maken. Ons team zal helpen met elk detail om te zorgen voor een event op maat en een onvergetelijke ervaring.

WELNESS PROGRAMMA

Het team dat samen bezig is met gezondheid blijft ook gezond. Krijg je collega’s of cliënten in beweging met een op maat gemaakt mobiliteit- en behandelprogramma om hun gezondheid te verbeteren. Boek een ervaring op maat voor jouw team, al is het maar om te laten zien dat je om ze geeft.

MERK PARTNERS

Wij willen samenwerken met gelijkgestemde bedrijven en partners. Samen staan we sterker en

NEEM CONTACT OP MET ONS

Bij Física werken we samen met onze partners. Door expertise te bundelen bieden we dienstverlening waar je blij van wordt. Samen zijn we slimmer!

Van Física naar ELEVEN

Wij zijn druk bezig met de overgang van Física naar ELEVEN. Wij kunnen niet wachten om straks onze nieuwe website en locatie in de dorpsstraat van Zoetermeer te laten zien.

Per 30 oktober is dit het tijdelijke adres: 

Stephensonstraat 2, 2723 RN Zoetermeer

Heb je vragen, neem dan contact met ons op!

Team Fisica