Sportfysiotherapie Zoetermeer

Física Fysiotherapie

Sportfysiotherapie Zoetermeer, de naam zegt het al. Sporters krijgen bij ons in de praktijk voorrang op het maken van een afspraak. Het belang van snel terugkeren in de sport begrijpen wij als mede sporters onwijs goed. Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste kennis op het gebied van fysiotherapie bij sporters.

Wat zien wij veel in onze praktijk:

  • Revalidatie bij voorste kruisband reconstructies.
  • Revalidatie bij knieschijf (sub)luxaties.
  • Revalidatie bij meniscus letsel.
  • Enkelblessures.
  • Spierblessures.
  • Rugblessures.
  • Schouderblessures.

De praktijk heeft de beschikking over behandelkamers, een oefenruimte en een trainingszaal. In de behandelkamer scheppen wij voorwaarden om weer te kunnen gaan trainen. De oefenzaal is een ruimte waar in alle rust gewerkt kan worden aan de basis van het opnieuw leren bewegen. In de trainingszaal gaat het echte werk weer beginnen. Jou zo snel mogelijk fit krijgen voor jouw sport.

Waar heb je een blessure

Door middel van een programma waar wij mee werken krijg je een inzicht in je klacht. Wat is er precies gebeurd of beschadigd en hoe hoort het te werken? Hierdoor is het makkelijker om te begrijpen wat jij hebt en hoe we zo snel mogelijk kunnen werken aan het herstel.

sportfysiotherapie Zoetermeer Física
Uitleg over jouw sportblessure

De trainingszaal

De trainingszaal van Física is helemaal ingericht om jou zo snel mogelijk fit te krijgen. Wij hebben materiaal om functioneel te trainen en hebben zelfs een kunstgrasveld om zo echt mogelijk te trainen.

Wil jij weten of een van onze specialisten iets voor jou kan betekenen? Neem de gerust contact met ons op via deze link. Even bellen mag ook altijd.

– Team Física –