Haptotherapie | Haptonoom | Zoetermeer

Bij Física Fysiotherapie in Zoetermeer beschikken wij over de specialisatie Haptotherapie. Wij kijken graag naar het totaalplaatje van de mens en waarom klachten ontstaan en aan blijven houden. Wij bieden voor jou een totaal oplossing.

Bij Física Fysiotherapie beschikken we op de locatie in Zoetermeer over de kennis en kunde van Stefan Makkink. Stefan is fysiotherapeut | haptonoom en bijna afgestudeerd haptotherapeut. Hieronder verteld Stefan wat over zichzelf, haptotherapie en wat hij doet bij ons op de locatie in Zoetermeer.

”Wat mij drijft als therapeut is het ontmoeten van de mens achter de klacht. Al tijdens de opleiding tot fysiotherapeut was ik meer met de totale mens bezig dan enkel met een rug, schouder of knie. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de medisch specialistische revalidatiezorg, vond ik een nieuwe uitdagen bij Física. In een enthousiast team waar kennis en humor samen komen, zal ik mijn ervaring inzetten om een veilige, deskundige haven te bieden voor mensen die kampen met chronische klachten. Graag help ik jou op lichamelijk, mentaal en sociaal vlak om jouw functioneren te verbeteren zodat jij weer het leven kunt leiden zoals jij dat wilt.

Holistische aanpak van chronische klachten

Ik kijk met een holistische blik naar chronische klachten. Dit houdt in dat zowel lichaam als geest en sociale aspecten in kaart worden gebracht. De behandeling biedt jou inzicht in herstel belemmerende aspecten van houding, beweging en gedrag in brede zin. Expertise, persoonlijke aandacht, veiligheid, rust en begeleiding op maat is wat jij van mij kunt verwachten.

Denken en voelen wordt meer in balans gebracht zodat jij zelf aan den lijve ervaart wat goed voor jou is en jij met vertrouwen keuzes kunt maken in jouw gedrag. Ook helpt dit om jou tijdig signalen te leren herkennen als iets aandacht nodig heeft en of jij dit dan zelf kunt oplossen of behoefte heeft aan begeleiding of ondersteuning.

Pak deze klachten aan met haptotherapie

Je kunt bij mij terecht voor behandeling en begeleiding van de volgende klachten:

  • Gevoelens van stress, onrust en gespannenheid
  • SOLK, (onbegrepen) pijnklachten
  • Lichamelijke klachten welke, ondanks deskundige behandeling, niet overgaan en/of maar blijven terugkomen.
  • Chronische pijn, fibromyalgie
  • (Chronische) vermoeidheid
  • Burn-out, overspannenheid
  • Bewegingsangst

Heb jij een vraag voor Stefan of wil jij graag een afspraak met hem maken bij ons op de locatie Física Zoetermeer? Laat dan een bericht achter via het contactformulier en Stefan neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Haptotherapie Locaties

Van Física naar ELEVEN

Wij zijn druk bezig met de overgang van Física naar ELEVEN. Wij kunnen niet wachten om straks onze nieuwe website en locatie in de dorpsstraat van Zoetermeer te laten zien.

Per 30 oktober is dit het tijdelijke adres: 

Stephensonstraat 2, 2723 RN Zoetermeer

Heb je vragen, neem dan contact met ons op!

Team Fisica