Física Fysiotherapie Zoetermeer

Neem direct contact met ons op

Neem simpel en snel contact met ons op via het contactformulier. Dan bellen wij van Física Fysiotherapie Zoetermeer jou zo spoedig mogelijk terug voor het maken van een afspraak.

LET OP: Wij zijn telefonisch het beste bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 14:00.

Maak een afspraak

Física Fysiotherapie Zoetermeer
4.8
Gebaseerd op 25 beoordelingen
powered by Google
Nettie van HalemNettie van Halem
08:52 28 May 22
Hele vakkundige mensen die mij al meedere keren hebben geholpen. Daarbij zijn ze aardig en gezellig en zeer behulpzaam. Ook denken ze met je mee als je met iets komt waarover jezelf twijfelt.
Vera BergmannVera Bergmann
10:44 03 Apr 22
De sfeer bij Fisica is informeel en gezellig. Het is een jong en gedreven team en er is altijd ruimte voor een grapje.Ik ben erg te spreken over mijn fysio (Jeroen). Hij neemt mijn klachten serieus en denkt goed mee over hoe ik, met wat aanpassingen, bewegingen kan blijven doen.Verder hebben ze lekkere cappuccino ?
Annemarie van den BosAnnemarie van den Bos
12:55 04 Nov 21
Ik ben voor een behandeling geweest, omdat ik last van mijn nek , schouders en rug heb .Na de behandeling meteen ook daar gesport, waardoor ik meteen al verbetering merkte.Een leuk en spontaan team en er is een gezellige sfeer, dus ik ga er zeker weer heen !
Justin ZuiderwijkJustin Zuiderwijk
08:30 07 Sep 21
Een innovatief top praktijk!
js_loader

Onze Fysiotherapeuten in Zoetermeer

fysiotherapeut Erwin Smits te Zoetermeer

Erwin Smits

Fysiotherapeut | Clinic Manager Zoetermeer
Ik ben altijd bezig met het up to date houden van mijn kennis en het delen hiervan met mijn patiënten en collega's. Samen zorgen we voor een blijvend resultaat. Daarnaast hou ik mij bezig met het trainen van nieuwe Física team leden en de kennisdeling binnen het gehele bestaande Física team.
fysiotherapeut Danielle Huguenin

Daniëlle Huguenin

Fysiotherapeut
De fysiotherapeut en patiënt werken samen aan herstel. Door middel van een wetenschappelijk onderbouwd behandelplan, hard werken en lachen brengen wij het plezier terug in klachtenvrij bewegen.
Jeroen Bergmann fysiotherapeut

Jeroen Bergmann

Fysiotherapeut
Bij Física ‘moet’ je niet even naar de fysio, maar is het leuk om naar de fysio te gaan. Bij Física zorgen wij voor een leuke, gezellige en open sfeer, waarbij humor erg belangrijk is. Hierdoor voelt het voor de werknemers niet echt als werk en voor jou als cliënt blijft het leuk om te komen. Samen met het team met verschillende specialisaties, zorgen wij ervoor dat jij optimaal kunt werken aan het doel wat je hebt gesteld.

FÍSICA FYSIOTHERAPIE IN ZOETERMEER

Fysiotherapie is een dynamisch vak waar jaarlijks veel in veranderd. Het is daarom als klant lastig in te schatten bij welke therapeut je nou het beste een afspraak kunt maken. Je kunt als therapeut onmogelijk alles weten en daarom geloven wij in verschillende therapeuten met elk hun eigen specialisatie één dak. Zo kan elke behandelaar zich steeds verder verdiepen in zijn of haar vakgebied en het beste resultaat voor jou bewerkstelligen. 

Wij geloven er daarnaast in dat een organische samenwerking tussen onze specialisten ook veel oplevert. En dat zien we ook terug bij onze cliënten. We durven hiermee buiten onze eigen eilandje te kijken en overleggen met elkaar wat het beste behandeltraject is voor jou als cliënt. Het kan dus zijn dat een van de therapeuten vooral helpt bij de pijnbestrijding en de andere je begeleid de oorzaken van de lichamelijke klachten te verhelpen.

Fysiotherapie Zoetermeer is er ook voor andere soorten klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijn in de knie, schouderklachten, heupklachten en rugklachten. De fysiotherapeut kan ook zeer behulpzaam zijn bij klachten zoals MS, parkinson of artrose.

Wij hebben zelfs een specialist op het gebied van revalidatie bij mensen met een CVA of een amputatie.

hands on behandeling fisica fysiotherapie
Charlie fisica fysio fysiotherapie behandeling
bewegen medicijn fisica fysiotherapie

EEN SESSIE BIJ FÍSICA

Tijdens je eerste sessie bij Física testen wij je lichaam en kijken wij hoe je beweegt. Hierna maken wij in overleg met jou een plan die gericht is op therapie en een beweegprogramma.

JOUW BELEVING OP ONZE LOCATIES

Wij geloven dat het behalen van de beste resultaten in de details zitten. Hieronder vind je een aantal dingen die ons uniek maken ten opzichte van andere praktijken.

MEERDERE DISCIPLINES

Door ons team van gespecialiseerde therapeuten is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw behoefte. Of je nu een fysio, manueel, oefentherapeut, haptonoom, trainer of diëtist nodig hebt.

ONZE PRODUCTEN

Met onze eigen Física merk self-care producten kun je thuis verder werken aan je herstel. Vraag je therapeut naar onze producten.

WEES JEZELF

Door een plek te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn maak je ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Dus wees jezelf en geef aan wat je wel en niet prettig vind, dat doen wij namelijk ook.

HUMOR

Wij vinden lachen enorm belangrijk en proberen hier zo veel mogelijk ruimte voor te maken tijdens de sessies. Of het nu is met mensen die komen om aan hun lichaam te werken of met een andere collega, wij houden van gezelligheid.

WARM WELKOM

Service vinden wij heel normaal daarom krijg je bij binnenkomst altijd wat te drinken aangeboden als je nog even moet wachten op jouw afspraak.

Weer pijnvrij bewegen, genieten en sporten

Wij van Física Fysiotherapie Zoetermeer vinden het belangrijk dat jij kan leven zoals jij het wilt. Als jouw lichaam pijn doet en bewegen pijn doet, bedreigt dat al snel jouw dagelijks functioneren en dat is een probleem. Wij zorgen ervoor dat we eerst het probleem begrijpen en gebruiken onze kennis om jouw lichamelijke klachten te verhelpen en te verminderen. Ook vertellen we wat jij zelf aan jouw klachten kunt doen.

Wij werken samen met jou in onze praktijk in rust en vertrouwen aan het herstelproces.

Je kunt ook bij ons terecht zonder verwijzing van een arts.

fisica fysio rehab

Fysiotherapiepraktijk te Zoetermeer is centraal gelegen, altijd dicht bij jou.

Het kloppende hart van Física, de hoofdlocatie in Zoetermeer. De stad waar het allemaal begon.
 
In de vestiging Zoetermeer hebben wij de beschikking over veel verschillende disciplines. Fysiotherapeuten, Oefentherapeuten en Ergotherapeuten werken samen met Haptonomen, trainers en diëtisten. Er is altijd iemand die jou kan helpen met jouw klacht.
 
Maak een afspraak en ervaar gezelligheid en een plek waar je je vanaf moment één thuis voelt.

Onze fysiotherapeuten hebben al veel bewoners uit zowel Zoetermeer, Stompwijk, Bleiswijk en omstreken met succes behandeld. 

Naast gecertificeerde fysiotherapie bieden we ook de specialismen: manuele therapie, oedeemtherapie en psychosomatische fysiotherapie aan. Onze veel bezochte praktijk beschikt over behandelruimtes en een oefenzaal. 

AANDACHT VOOR UW KLACHTEN FÍSICA FYSIOTHERAPIE ZOETERMEER PALENSTEIN

Física Fysio Zoetermeer past veel technieken van de Topsport toe met zeer goede resultaten. Binnen de topsport is een snelle, adequate werkwijze een must. Onze op maat gesneden en adequate behandeling is volledig op snelheid, kwaliteit en eindresultaat gericht. De ervaringen die wij hiermee opdoen voegen wij toe aan onze methodiek die wij beschikbaar stellen voor al onze cliënten. Wij zijn toegankelijk voor iedereen met (sport)medische vragen én alle (sport)medische vragen worden optimaal beantwoord doordat we verschillende specialismen in huis hebben en samenwerken met verschillende organisaties.

Alle therapeuten zijn registertherapeuten, “een kwaliteitskeurmerk” voor fysiotherapeuten. Je kunt worden behandeld door de therapeut van jouw keuze en indien nodig is het ook mogelijk dat de behandeling plaatsvindt op jouw woonadres dit gebeurd vrijwel standaard na een operatie.

Onze werkwijze

Onze aanpak bestaat uit een intake, lichamelijk onderzoek, uitleg en therapeutische handelingen vaak ondersteund door lichamelijke training van het houdings- en bewegingsapparaat, gezondheidsvoorlichting en preventieve maatregelen.

Física Fysiotherapie Zoetermeer heeft een vestiging met oefenruimtes waarin wij op maat gemaakte beweegprogramma’s aanbieden om de gevolgen van chronische aandoeningen zo beperkt mogelijk te houden. Wij beschikken hierbij over eigen apparatuur voor krachttraining en hersteloefeningen. Personal training kan dus goed deel uitmaken van het behandelplan.

Tevens is Física Fysiotherapie gericht op samenwerking met gespecialiseerde collega’s, artsen en ziekenhuizen in Zoetermeer en omgeving

CONTACT & ADRESGEGEVENS FISICA FYSIOTHERAPIE ZOETERMEER​

De contact- en adresgegevens voor Fisica fysiotherapie Zoetermeer. Heb je vragen neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord en helpen je graag.

Afspraak in Zoetermeer?

We gaan verhuizen binnen Zoetermeer, naar een nog toffere locatie! Tot die tijd overbruggen wij tijdelijk bij STERKER PT zodat wij jullie kunnen blijven helpen.

Per 30 oktober is dit het tijdelijke adres: 

Stephensonstraat 2, 2723 RN Zoetermeer

Heb je vragen, neem dan contact met ons op!

Team Fisica