Tarieven

Zitting Fysiotherapie

43,-

Een zitting fysiotherapie duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens de zitting krijg jij afhankelijk van jouw persoonlijke plan een behandeling, advies of training. Voor de eerste zitting voeren wij altijd een intake en onderzoek uit. Ook bij een eenmalige behandeling.
 • Intake en onderzoek na verwijzing
  € 45,-
 • Screening, intake en onderzoek: € 45,-

Física prehab pakket

390,-

Het voorkomen van blessures of pijntjes kan met ons Física Prehab pakket.

Jij krijgt van ons een startpakket t.w.v. €35,- waarmee je thuis verder kunt werken aan de bewegelijkheid en soepelheid van jouw lichaam.

Je krijgt een 45 minuten durende movement screening waarbij er gekeken gaat worden naar de 'zwakke' plekken in jouw beweegketen.

Met 10 Prehab sessies in te plannen naar wens kun je samen met jouw Física therapeut werken aan onderhoud van je lijf, training en bewegelijkheid. Alles op maat.
 • Ben jij klaar voor de toekomst?

Fysiotherapie aan huis

55,-

Een zitting fysiotherapie aan huis duur ongeveer 30 minuten. Tijdens de zitting krijg jij afhankelijk van jouw persoonlijke plan een behandeling, advies of training.
 • Intake en onderzoek aan huis na verwijzing
  € 50,-
 • Intake en onderzoek na screening aan huis
  € 50,-

Voor meer informatie over de tarieven of vragen over jouw zorg verzekering kun jij altijd even contact met ons opnemen.

* Afspraken die niet 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht. Afzeggen kan gedaan worden via mail, app of telefoon.

** Let goed op jouw aanvullende verzekering, jij bent hier zelf verantwoordelijk voor.

WAAROM FÍSICA?

Onze Física methode is ontwikkeld om met een frisse blik en een gepersonaliseerd plan te werken aan jouw persoonlijke doelen.

bewegen medicijnen

ONZE GESPECIALISEERDE THERAPEUTEN BEGRIJPEN WAT JIJ NODIG HEBT

Wij hielpen al vele mensen van hun klachten af en werkten samen aan de best mogelijke beweegpatronen. Onze persoonlijke toewijding en aanpak draagt bij aan het behalen van jouw doelstelling.

Boek hier jouw behandeling/therapie sessie

Laat ons weten wat je nodig hebt, zodat we ervoor kunnen zorgen dat wij jou op de best mogelijke manier kunnen helpen! Al is het maar voor een kleine check up.