Sportmassage Alphen aan den Rijn

''Omdat wij zelf uit de sportwereld komen weten wij hoe belangrijk herstel van een sportblessure voor je is.''

Voor (top) sporters is het van groot belang dat het lichaam zo optimaal mogelijk functioneert zonder pijntjes of blessures. Daarom zijn wij bij Física gespecialiseerd in het doelgericht en zo snel als mogelijk oplossen van sportblessures m.b.v. sportmassage en de juiste begeleiding. Sporters krijgen bij ons in de praktijk voorrang bij het inplannen van een afspraak. Sportfysiotherapie dragen we een warm hart toe.

sportmassage bij fisica in zoetermeer rotterdam nieuw vennep
Sportfysiotherapie gericht op een snel en volledig herstel

VOORRANG

Bij ons in de praktijk hebben (top)sporters voorrang. Je kunt zo snel als mogelijk terecht voor een eerste afspraak.

Total body check

Blessures kunnen acuut ontstaan of langzaam, wij willen uitzoeken waarom en checken de 'zwaktes' in jouw beweegketens.

Beter dan voorheen

Tijdens het herstel kom je er achter waar je zwaktes liggen, deze verbeteren we samen zodat je beter en fitter bent dan voor je blessure.

fisica zoetermeer

Física Sportmassage in Alphen aan den Rijn

Sportmassage Alphen aan den Rijn: Lekker hè

Laat je masseren door een van onze gespecialiseerde massage therapeuten in Aphen aan den Rijn. Soms is het wel lekker om die spieren even goed los te laten masseren als je veel aan sport doet. En je kunt meteen advies vragen over eventuele blessures omdat al onze therapeuten een specialisatie hebben op het gebied van blessures.

Sporten en wedstrijden

Als je veel sport of jezelf voorbereid op een wedstrijd kun je last gaan krijgen van een verhoogde spierspanning. Dit is niet erg, als het geen pijnklachten oplevert. Maar voor het lichaam is het perfect als je dit eens in de zoveel tijd los laat maken door middel van een sportmassage.

Wat gebruiken wij?

Wij kunnen tijdens de sportmassage gebruik maken van neutrale massage olie, fascia tools en dry needling. Zo kunnen wij spieren en bindweefsel losmaken.

Sportmassage Alphen aan den Rijn: Kosten?

De kosten voor een sportmassage op onze locaties in Alphen aan den Rijn bedraagt:

33€ voor 30 min

66€ voor 60 min

Bij een strippenkaart van 5 massages (30min) krijg je er 1 gratis.

Laat je lekker losmaken!

Onze sportfysiotherapeuten staan voor je klaar op onze toplocaties waar wij alles tot onze beschikking hebben om jou zo snel als mogelijk van je blessure af te helpen. Boek nu een eerste sessie via onze ‘boek hier’ button en begin vandaag nog aan jouw herstel.

Onze sportmassage locatie in Alphen aan den Rijn