Elevate your movement

ELEVEN slaat de brug tussen revalidatie en prestatie door onder begeleiding van fysiotherapeuten met plezier te bewegen naar duurzaam herstel.

ELEVEN Fysiotherapie & training

Zoals onze pay-off “ELEVATE YOUR MOVEMENT” aangeeft, streven we ernaar om mensen te inspireren zichzelf elke keer opnieuw te overtreffen en zijn of haar manier van bewegen naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om een blessure, een proces van herstel of gewoon meer en beter bewegen, het hechte team van ELEVEN begeleidt iedereen tijdens hun unieke proces naar ultieme bewegingsvrijheid. ELEVEN vormt een hechte community waarbij we iedereen motiveren en helpen bij het verleggen van hun grenzen en altijd blijven streven naar die volgende, ofwel ‘elfde’ stap.

Fysiotherapie
Bij ELEVEN kun je fysiotherapie verwachten waarbij bewegen, het begrijpen van je klacht en het aanpakken van het totale plaatje de sleutel zijn tot het verhelpen van je lichamelijke klachten.
Maak een afspraak
Personal Training
Persoonlijke begeleiding door een fysiotherapeut, van preventie tot prestatie, om je beweegdoelen te behalen. Je kunt een gezellige en motiverende trainingservaring verwachten.
Maak een afspraak
Small Group Training
Onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut, samen met gelijkgestemden aan je doelen werken. Wij beloven dat je met plezier en een hoog ‘fun’ gehalte gaat trainen. Voor iedereen van ouder tot kantoortijger.
Maak een afspraak
Begeleid vrij trainen
Train onder toeziend oog van een fysiotherapeut en laat je inspireren door de dagelijkse ELEVEN workout. Snel antwoord op vragen over je training en bewegen in een gezellige groep van maximaal 10-12 deelnemers.
Maak een afspraak

Our story

Bij ELEVEN geloven we sterk in de kracht van verhalen. Ze vormen de kern van wie we zijn en wat we doen. Elk verhaal is een bron van inspiratie die ons motiveert om het allerbeste uit elk moment te halen. We vinden het niet alleen belangrijk, maar ook ontzettend leuk om deze verhalen te delen en te beleven. Ben jij benieuwd naar ons verhaal?

Motion Mates

ELEVEN wil mensen op een leuke manier helpen zichzelf te ontwikkelen en hun leven te verbeteren. Door jonge fysiotherapeuten, een vrije manier van behandelen en een kleurrijk high-end imago richt ELEVEN zich op mensen die houden van een actieve en ‘out of the box’ aanpak. Wij willen dat jij het leven een ELEVEN kan geven.

Move beyond limits

ELEVEN gelooft in een wereld waarin bewegen de sleutel vormt tot een gezond, actief en vervuld leven. Bij ELEVEN zetten wij die ene extra stap om ervoor te zorgen dat jij je obstakels kunt overwinnen. Er is meer mogelijk dan je denkt en wij inspireren jou om grenzenloos te bewegen. Of het nu gaat om het behandelen van je blessure of het verbeteren van je prestaties, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Quality

Door kennis en kunde mee te geven aan elke cliënt streeft ELEVEN ernaar om de kwaliteit van leven voor de lange termijn te verbeteren. ELEVEN kiest altijd voor kwaliteit boven kwantiteit in zijn manier van behandelen. Daarnaast wordt kwaliteit door middel van een ‘luxe touch’ ook in de visuele identiteit doorgevoerd. ELEVEN vindt het belangrijk dat cliënten het gevoel hebben dat we altijd voor de volle ‘honderdelf’ procent voor ze klaar staan.

Limitless

Door stapje voor stapje te bewegen, zal je blijven groeien. ELEVEN wilt individuen aanmoedigen om hun grenzen te verleggen en te streven naar ultieme bewegingsvrijheid. Ook zal ELEVEN zelf altijd blijven openstaan voor nieuwe werkwijzen, technologieën en therapeutische technieken om de best mogelijke resultaten te bereiken en uiteindelijk te groeien als fysiotherapie-en sportketen.

Empowerment

ELEVEN begeleidt elke cliënt om zijn of haar krachten weer te herwinnen. Door een motiverende tone of voice en een ‘empowering’ visie en missie, wilt ELEVEN iedereen motiveren en inspireren om beter te bewegen en de controle over je eigen gezondheid en welzijn terug te vinden.

Fun

ELEVEN vindt het belangrijk om een positieve en leuke omgeving te creëren. Zo zijn de fysiotherapeuten eerder ‘vrienden’ die ervoor zorgen dat je ook plezier hebt tijdens het proces naar beter bewegen. Deze positieve mindset en vleugje ‘fun’ is zowel terug te zien in de manier van behandelen als de gehele visuele identiteit.

Klaar om de elfde stap te maken?