ERVAAR EEN FÍSICA VIRTUELE SESSIE - EEN ONLINE SESSIE TUSSEN JOU EN EEN FÍSICA THERAPEUT

In een onzekere tijd die constant aan het veranderen is willen wij jou helpen met zorg en begeleiding, gewoon comfortabel vanuit jouw huis.

PROBEER EEN VIRTUELE SESSIE THUIS, EN LAAT JE VERASSEN DOOR ONZE CREATIVITEIT

Krijg de begeleiding die jij nodig hebt. Met een mix van tips, een beweegprogramma, verlichting van jouw klachten bieden wij jou een gepersonaliseerd plan zoals je van ons gewend bent. Contact je therapeut of maak een afspraak via onze site voor een virtuele sessie. Wij laten afstand ons niet beperken.

WAAROM FÍSICA?

Onze Física methode is ontwikkeld om met een frisse blik en een gepersonaliseerd plan te werken aan jouw persoonlijke doelen.

sporter fysiotherapie

HOE WERKT HET?

BOEK JE VIRTUELE SESSIE

Maak een afspraak via onze site of contact je favoriete therapeut.

TOEGANG TOT JOUW VIRTUELE SESSIE

Krijgt een op een tijd met een van onze gespecialiseerde therapeuten met het gebruik van een smartphone, tablet of laptop.

GEPERSONALISEERD PLAN

Tijdens jouw virtuele sessie is het mogelijk een mix van tips, een beweegprogramma en verlichting van jouw klachten te krijgen. Natuurlijk met een gepersonaliseerd plan zoals je van ons gewend bent.

GA VERDER OFFLINE

Wij maken een persoonlijk thuis programma voor jou zodat je verder kunt met het herstel ook na de virtuele sessies. Wij maken een afspraak voor een nieuwe sessie mocht dit nodig zijn.

ZORG VOOR EEN VLEKKELOZE SESSIE

DEEL JE CONTACTEN

Zorg ervoor dat er iemand thuis is waar mogelijk in geval van nood. Of laat een nood contact nummer achter bij je therapeut mocht je niet lekker worden.

GEBRUIK EEN OPEN RUIMTE

Door een plek te creëren waar je volledig jezelf kunt zijn maak je ruimte voor verbetering en ontwikkeling. Dus wees jezelf en geef aan wat je wel en niet prettig vind, dat doen wij namelijk ook.

DRAAG SPORTKLEDING

Door ons team van gespecialiseerde therapeuten is er altijd wel iemand die aansluit bij jouw behoefte. Of je nu een fysio, manueel, oefentherapeut, haptonoom, trainer of diëtist nodig hebt.

VERZAMEL JE WORKOUT SPULLEN

Wij vinden lachen enorm belangrijk en proberen hier zo veel mogelijk ruimte voor te maken tijdens de sessies. Of het nu is met mensen die komen om aan hun lichaam te werken of met een andere collega, wij houden van gezelligheid.

ZORG VOOR GOEDE AUDIO

Met onze eigen Física merk self-care producten kun je thuis verder werken aan je herstel. Vraag je therapeut naar onze producten.

GEBRUIK EEN STABIELE ONDERGROND

Service vinden wij heel normaal daarom krijg je bij binnenkomst altijd wat te drinken aangeboden als je nog even moet wachten op jouw afspraak.

ONZE GESPECIALISEERDE THERAPEUTEN BEGRIJPEN WAT JIJ NODIG HEBT

Wij hielpen al vele mensen van hun klachten af en werkten samen aan de best mogelijke beweegpatronen. Onze persoonlijke toewijding en aanpak draagt bij aan het behalen van jouw doelstelling.

Boek hier jouw behandeling/therapie sessie

Laat ons weten wat u nodig heeft, zodat we ervoor kunnen zorgen dat wij u op de best mogelijke manier kunnen helpen!