Medisch Fitness | Física Fit

Física Fysiotherapie Zoetermeer

Medisch Fitness onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut? Dat kan met Física Fit bij Física Fysiotherapie.

Medisch Fitness

Voldoende bewegen is belangrijk voor het lichaam. Bij Física Fit wordt onder begeleiding van een fysiotherapeut een trainingsprogramma opgesteld naar wens. Hierin staan persoonlijke voorkeuren en plezier voorop. Dit doen wij allemaal in groepsverband. Kleine groepen van 4-6 personen zodat het gezellig maar maar de kwaliteit van de trainingen nog steeds hoog kan zijn. Het zorgt er ook voor dat de trainingen persoonlijk blijven.

Aan het eind van elke training is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee.

Medisch Fitness Física Fit Zoetermeer
Física Fit Folder

Tijdens de Física Fit lessen kan er nadruk gelegd worden op verschillende aspecten die jij belangrijk vind om te trainen. Denk hierbij aan conditie, kracht en lenigheid.

Er worden ook groepslessen aangeboden die focussen op het aansterken en leren bewegen van de rug. Deze rugscholing groepen worden een aantal keer per week gegeven. Voor meer informatie hierover kun je het beste even een mail sturen naar floor@fisicafysiotherapie.nl.

Wil jij weten of dit iets voor jou is. Kom dan eens gezellig lang bij ons op de club. Of bel / mail via het contactformulier.

Medisch Fitness na revalidatie

Medisch fitness na een revalidatietraject kan erg belangrijk zijn. Denk hierbij aan een schouder die geopereerd is of een knie. Het geopereerde gebied heeft fysiotherapie behandelingen gehad en is getraind tot een bepaald niveau. Als jij wilt dat de schouder of knie nóg sterker word dan is medisch fitness een uitkomst voor jou.

Fysiotherapie op maat

– Team Física –