knie klachten fysio fisica fysiotherapie zoetermeer

Física dé fysio specialist in Zoetermeer

Física is dé Fysio in Zoetermeer

Op zoek naar een kundige en professionele fysiotherapie praktijk in Zoetermeer?

Física Fysio is een dynamische praktijk in Zoetermeer met een frisse kijk op het vak Fysiotherapie. Daar waar de meeste fysiotherapie praktijken zich richt op het bestrijden van de pijn, richt Física zich op de oorzaak van de klachten. Dit zorgt voor een beter herstel op de lange termijn. Simpelweg omdat de klachten niet meer terug komen als de oorzaak van de klachten is aangepakt.

Je bent al eens bij een fysio geweest

Hoe vaak gebeurd het niet. Mensen komen met pijnklachten bij de fysio, krijgen een paar behandelingen en het voelt beter. Op het moment dat jij weer gaat sporten voel je de pijnklachten weer terug komen. Hoe kan dat nou?

Een andere manier van aanpak bij Física

Bij Física werken wij met een 4 stappen plan om jou zo goed mogelijk te helpen. Als eerst onderzoeken wij waar de bron van de klachten ligt. Als we dit in kaart hebben gebracht zullen wij dit aan jou uitleggen. Dit doen wij met een programma die jouw klachten precies na kan bootsen. Hierdoor is het veel makkelijker te begrijp wat de problemen zijn en hoe ze opgelost kunnen worden.

Als de klachten duidelijk zijn zal de fysiotherapeut verschillende behandelmogelijkheden aan je voorleggen. Zo kun je samen met jouw therapeut beslissen welke aanpak er het beste bij jou past. Wij vinden het zeer belangrijk dat je op je gemak bent bij ons in de praktijk. Als er tussentijds iets veranderd moet worden in het behandeltraject omdat je niet helemaal tevreden bent is dat prima. Wij zorgen dus met recht voor fysiotherapie op maat.

Als laatste evalueren wij het behandeltraject met jou. Ben je helemaal tevreden over hoe het gegaan is? Ben jij van de klachten af? En wat zou jij veranderen aan onze aanpak. Zeer belangrijk voor ons als praktijk om de best mogelijke behandelingen te bieden en jou op je gemak te laten voelen.

Gespecialiseerde fysio voor jouw klachten

Als fysiotherapeut ben je nooit uitgeleerd en kun je onmogelijk alles weten. Daarom geloven wij in specialisaties. Voor elke soort klacht is er een andere specialist die jou kan helpen. Bij Física hebben wij de beschikking over een knie specialist en een rug- en nek specialist. Deze klachten komen het meeste voor in de praktijk. Een van onze therapeuten is ook werkzaam in de revalidatie. Hier komen klachten voor als hersenbloedingen, amputaties en trauma na een ernstig ongeval.

 Kniepijn of knieklachten bij Física Fysio

 Bij Física Fysiotherapie in Zoetermeer zijn wij gespecialiseerd op het gebied van knieklachten. Denk hierbij aan vage klachten als aan pijn bij de knieschijf, pijn in de knieholte, stekende pijn in de knie. Of aan een gescheurde voorste kruisband, meniscus schade of artrose in de knie. Knieklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kan de knieklacht tijdens het sporten ontstaan zijn, of is er een verdraaiing geweest tijdens het lopen. De knieklachten kunnen er ook langzaam ingeslopen zijn. Bij Física Fysio in Zoetermeer zorgen wij voor een duidelijke diagnose na ons onderzoek. Als wij geen uitsluitsel kunnen geven met ons onderzoek zullen wij de hulp inroepen van een van de specialisten uit ons netwerk.

 Multidisciplinair Netwerk Zoetermeer

Het Multidisciplinair Netwerk Zoetermeer is een netwerk van specialisten in de regio Zoetermeer. Door de samenwerking van dit netwerk zorgen wij voor korte lijntjes met alle specialisten uit de regio Zoetermeer. Geen lange wachttijden meer, overleg over jouw klachten als jij dat graag wilt en zorg van hoge kwaliteit. Zo kan de fysio snel overleggen met de orthopeed waardoor er geen vertraging is in het herstel van jouw voorste kruisband. Of kan de mental coach jou klaarstomen voor jouw sportprestaties na je revalidatie.

Open chat