In het kader van de snel evaluerende COVID-19 situatie, hebben wij besloten om op onze locaties in Zoetermeer en Rotterdam geen hands-on behandelingen meer aan te bieden tot tenminste 6 April 2020 om zo ook onze verantwoordelijkheid als bedrijf te nemen.

Het beschermen van de gezondheid van ons team en onze gemeenschap heeft onze prioriteit. Het boeken van virtuele sessies is per direct beschikbaar voor iedereen die dat nodig heeft of wilt proberen totdat de situatie is opgelost. Tot nu toe zijn 1 op 1 revalidaties in onze zalen met een gepaste afstand van 1,5 meter nog wel mogelijk. Wij sluiten verdere maatregelen echter niet uit.

Ons team is ongelofelijk creatief en veerkrachtig in deze bizarre tijd, zij zullen er dan ook alles aan doen om jou te helpen via al onze online kanalen. Hou deze ook goed in de gaten voor de laatste mogelijkheden en updates.

Als laatste willen wij iedereen bedanken voor de enorme steun en lieve berichten, dat vinden wij geweldig en vult ons hart met trots. Wij komen hier sterker uit, ondanks alle druk. Diamonds are made with pressure.

Stay Safe.

Mitch Schaefers